Det får bli en till...

Foto : A-K Sten

Grattis Myra!

Om man ska översätta hundår till människoår så är Myra en stor tjej nu. Någonstans 20-24 år, lite beroende på vilken tabell man tittar på. Annars kan man också säga grattis på tvåårsdagen fina, glada, duktiga och mysiga Myra :-)  Hoppas du har en bra dag idag i ditt andra hem.
 
 
 Foto : A-K Sten

Gamla Masthugget

Enkelt men fantasirikt möblerade 37 kvm på Bäckegatan till salu hos Lundin.
 
 
 
 
 
Foto : Lundin fastighetsbyrå 

Eurovison Song Contest 2014

Så dåligt uppdaterad som jag är i år har jag nog aldrig varit. Jag har inte ens hört alla låtarna. Men so far hejar jag på Armenien ikväll.  
 
 

Papyrus i Mölndal

Påbyggt, tillbyggt, övergivet, ödsligt, kallt och stort. Snart är det jämnat med marken.
 
Foto : A-K Sten

Roadtrip Vallda-Halmstad-Yngeredsfors

Vilken dag! Det är nästan så det inte går att sammanfatta i ett enda inlägg. Jonas, Bella, Tony, Hector och jag gav oss ut på långtur i lördags. Första stoppet blev den gamla Sändarstationen i Lerkil. Jag vet inte om de brunnit eller något, men här finns idag bara ett skal kvar sedan nedläggningen för 20 år sedan. Peab äger mark och hus idag och planerar här bostadshus någon gång i framtiden. Spindlar stora som katter, hål i golven och rätt dammigt och mörkt var det. Vi friskade upp oss med bullar, kaffe och dricka i Lerkils hamn efteråt.
 
 
Färden fortsatte mot Halmstad och World of Riccardo för lite "riktig" glass. Mandelglassen tätt följd av Hasselnötsglassen är mina favoriter. Vi gick en bit på Prins Bertils stig bakom glassgården och hur vackert var det inte där? Helt otippat hamnade vi på en äng full med backsippor. Där var min dag fulländad :-)
 
 
 När vi ändå var i krokarna åkte vi mot den gamla kraftstationen Yngeredsfors. Vi var jätteglada att dom inte drog på vattnet när vi var där. Även Jan Jörnmark har varit här en gång i tiden. Vilket ställe! Mitt ute i skogen.
 
Foto : A-K Sten

RSS 2.0