New York in Black

Christophe Jacrot är en superduktig och väldigt inspirerande fotograf. I samband med stormen Sandy slocknade New York och Christophe gav oss bilder därifrån på ett nedsläckt och öde New York. Sällsamt och kusligt.
 
Kika in och se fler av bilderna på Christophes sida och hans övriga serier. Jag är personligen väldigt förtjust i Hong Kong in the rain.
 
 Foto : C Jacrot

Nancy på Nancy and I?

Ja vad hände med Nancys alla inlägg här på bloggen? Det undrar jag med.. Så fort jag upptäckte att Nancys inlägg sedan jag startade bloggen försvunnit så kontaktade jag blogg.se. Det var den 4/10 och jag har fortfarande inte fått besked om vad som hänt eller om det går att åtgärda. Det går heller inte att få reda på hur lång tid jag ska behöva vänta på besked. Vilken fantastisk service!
 
Nancy är tillbaks på bloggen igen.
 
Vår fina knäveckshund.
Foto : A-K Sten

På Kajen

Fullt ös på Kajen med kvicksilvret Myra. 
Foto : A-K Sten

Blå timmen i Sillvik i söndags

Foto : A-K Sten

Hus som sticker ut - HUS-1

Det här böjda lilla huset på endast 25 kvm designat av Torsten Ottesjö ligger någonstans på västkusten. Torsten menar att vi behöver mycket få saker för att överleva men att vi ofta omger oss med dessto mer. Och visst har han rätt, jag ser ju själv nu i samband med flytten till mina nya 48 kvm att det inte alltid är lätt att kombinera med ett intresse för inredning och vackra saker i största allmänhet.
 
Jag gillar Ottesjös hus. Det är märkligt, men passar ändå fantastiskt bra in i miljön det ligger i. GP hade ett reportage om huset tidigare i år.
 
Foto : David Reland

Turist i sin egen stad?

Med ett Göteborg Citycard kanske man till och med tar sig tid att göra de där besöken man så sällan gör i sin egen stad? Frågan är vilket kort som behövs för att hinna med Universeum och 27 andra museer och attraktioner? 24, 48 eller 72-timmars? Jag var väldigt nöjd med att jag fick möjlighet att klappa en rocka under besöket på Universeum iallafall och dessutom en middag på Pinchos och övernattning på Avalon med supergod frukost. Sämre kan man ha som turist ;-)
 
Foto : A-K Sten

RSS 2.0