Första besöket i Botaniska 2013

Det bästa med att blomsterblogga är att man lätt kan kolla hur vårens såg ut ett annat år på samma plats och bara tre dagar tidigare.  Det var ett rätt kylslaget Botansika med en väldigt försiktig blomning än så länge. En enda liten magnoliablomma hade börjat titta fram. Förmodligen dagens mest fotograferade blomma. Det blev lite fotande och en kopp kaffe med banankaka i klippträdgården. 
 
Foto : A-K Sten 

Våra perfekta liv..

Lotta har bättre koll än mig på Bukowski just nu märker jag ;-) För där finns denna tänkvärda utställningsaffish av HC Ericson .
 
 

Bloggforum på Radisson Blu Riverside Hotel

I dagarna två har jag varit på bloggforum, nästan bara ett stenkast hemifrån. Inrednings, mat och modebloggare har haft fullt upp med föreläsningar och andra trevligheter på nya Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen. 
 
Här kommer lite av vad vi pysslat med under träffen :
 
Storytellingbyrån Stylt höll ett spännande föredrag med tonvikt på hotellet och restaurangen Cuckoo´s Nest. Colour House trendföreläste och Maria Gustavsson på MIKU talade om hur man går från ord till handling.
 
 Vi gjorde en utflykt med Älvsnabbare och fick en stilföreläsning på Göteborgs Auktionsverk. Tillbaks på hotellet berättade Sara Lindqvist från Mormors Minne om yrket som möbeltapetsör. Members.com talade om sin shoppingklubb och Ellos Heminredning presenterade trender och sin egen design. Blogg.se var där och talade om sökoptimering, annonsering, tips och andra värdefulla råd. Anna Bilén på Shyness berättade om sin designfilosofi och hur hon startat sitt bolag. 
 
Avslutningsvis presenterade Göteborg och Co sin verksamhet. 
 
Dessutom har vi ätit och druckit gott och sovit som prinsar och prinsessor i våra fina rum. 
 
 
Brainfood-fika
 
Utsikt från takterassen
 
Champagnesablering. Efter några försök gick det vägen :-)
 
Cuckoo´s Nest bjöd på god mat. Spännade förrätt. 
 
Har ni sett så många människor fota sin mat samtidigt förut?  :-)
 
På väg mot Auktionsverket efter god frukost på hotellet.
 
Maliin kollar in auktionsverket och Sofia hugger in på dumplingslunchen från Beijing8.
 
Slipsstol från Mormors Minne.
 
Tack Anna på Milk och Frida på Trendenser för att ni lagt ner er själ i att återigen anordna detta fantastiska forum!
Foto : A-K Sten  

Från tornet i Juvelkvarnen.

Foto : A-K Sten

Mini People - Den som sopar bäst vinner mest.

Foto : A-K Sten

Dante

Idag har Dante ställt upp som tålmodig modell, fast det var rätt kallt och inte så vårigt alls. Finns fler bilder på AK Sten Photography. 
 
Foto : A-K Sten

Solen går ner bakom Bratteråsberget

Foto : A-K Sten

Messy beds from Frank

Foto : Fantastic Frank

Hallampa

Har en tristtråk-lampa i hallen som hängde här vid inflyttningen. När det är 3,70 i takhöjd lämnar man gärna lampor kvar om dom inte är väldigt kära eller värdefulla ;-) Krav på ny lampa; hyfsat stor och täckt under. Funderar just nu på en gul Bottle från Zero. Annat förslag, någon?
 
Foto : Zero

Stadshem

Såg att Stadshems inredare och fotografer hade börjat få kred. för sina arbeten. Bra så! Men nu har det försvunnit igen..
 
 Foto 1 och 2 : Janne Olander, Inredare : Ingela Hedén Foto 3 : Jonas Berg, Inredare : Emma Fisher Foto 4 och 5 :  Janne Olander Inredare : Martina Mattsson.

RSS 2.0