Hustoppen

Ni missade väl inte det första avsnittet av Hustoppen som gick på TV8 kl 21 ikväll? I tio veckor ska vi få följa med till tjugo av landets mest spännande hus som i programmet kommer bedömmas av en jury bestående av Gert Wingårdh, Carouschka Streiffert och Thomas Sandell. I första avsnittet får vi dessutom en kik in i Carouschkas fritidshus. Programmet finns på TV8 Play.

Foto : Remodlista

Vitt på vitt

Att industritrenden varit en av de starkaste trenderna 2011 inom inredning har väl ingen missat. Den spås fortsatt stark även 2012, vem vet kanske blir det 10-talets mest utmärkande trend?
Foto : RUM

För Etta


Kastehelmi ljuslykta

Iittalas serie Kastehelmi designad av Oiva Toikka har fått tillökning. Sju stycken ljuslyktor. Cirkapris 89:- för alla färger förutom den röda som kostasr 269:- Något för den som inte redan har Ittalas kivilyktor på längden och tvären, som mig ;-)


Foto : Designonline och dukat bord

Mini people - I väntan på en blåare bölja

Foto : A-K Sten
För den som är nyfiken kan jag berätta att detta är små plastfigurer på cirka 1,5 cm som jag fäst med häftmassa på små pinnar i botten på koppen. Jag har många fler idéer på gång, så stay tune det kommer fler Mini people in action!  Jag ska bara göra en resa till Afrika först .

Mot Afrika!

Om en och en halv vecka åker Christer och jag till Kenya för safari i Östra Tsavo och bad på Mombasakusten, det ska bli så spännande och jag hoppas på många roliga fototillfällen.

Foto : Fritidsresor och African Travel

Julbröllop

Nu finns det bilder från Lenas och Tonis julbröllop på AK Sten Photography.
Foto : A-K Sten

FinGrekland

Nytt år, gammal längtan.

Foto : Studio Paterakis

Böcker i överflöd

Har du som jag fler böcker än du kan härbärgera? Ett tips är att förvara dem på andra ställen än i bokhyllan. Man kan t.ex skapa höjskillnader och stilleben i fönster och dessutom kan de fungera som insynsskydd om det behövs.

Foto : 1,2 : Alvhem 3,4,5 och 6 : Stadshem

I Emils efterdyning

I natt var Älvsborgsbron stängd igen. Jag gissade på tredje gången denna vinter, men Christer säger att det är fjärde gången samt att dessförinnan har den bara varit stängd tre gånger de senaste sex åren, vad händer med vårt väder? Trappan till nedre bryggan på kajen var helt under vatten och om man hade velat gå där i dag så hade man nog fått räkna med en underredsbehandling. Nancy tyckte bara det var kallt och blött medans andra svävade fram tillsynes oberördra.


RSS 2.0