Finast hos Alvhem just nu.

Foto : Alvhem

Myra 1 år

Idag fyller lilla Myra med den långa tungan ett år. Vi på två ben är sjuka nästan allihopa, men när vi är friska igen då ska vi fira dig Myra.
 
Foto : A-K Sten

House of Rym och Anna Backlund

Visst är det görbra när bra grejer sprider sig? Irene hittade House of Ryms läckra porslin via Stefan och jag hittade via henne denna gången. Och vem låg bakom mönstret jag gillade allra bäst "ylar i natten" om inte Anna Backlund. Är fortfarande superglad över min kudde jag köpte av henne sommaren 2010. 
 
Foto : House of Rym

Försommar

På väg med Myra genom försommarkvällen.
 
Foto : A-K Sten

Hus som sticker ut - Furillen

På Furillen har Imberg Arkitekter förvandlat ett gammalt militärgarage till ett fantastiskt, ruffigt och coolt sommarboende.
 
Foto : Imberg Arkitekter

Hisingen ftw

Jag har blivit intervjuad av den eminenta bloggen Hisingen for the win! Kanske snart dags att skaffa nytt bloggfoto, by the way....
 
Foto : skärmdump från Hisingen ftw

Från Åland till Småland

Denna veckan har varit en riktig resarvecka. Jag hann med både en tur till Åland och senare i veckan en liten vistelse i Småland. Det blev inte så mycket bilder från Ålandsresan men dessto fler från Småland. Myra har sprungit sig helt slut och dessutom försökt få igång de där konstiga jättehundarna med horn. Dom tittade tillbaks och såg ut att undra ungefär detsamma, fast kanske mer vad det var för en löjlig liten minikossa..  Själv lyckades jag bli lite röd på näsan innan regnet kom :-) och häggen hade börjat blomma!
 
Foto : A-K Sten

Snyggt i Wiesbaden

Foto : Studio Oink

Botaniska, igen.

Nu händer det grejer. Det knakar och slår ut överallt och körsbärsträden är som vanligast vackrast.
Foto : Anna-Karin Sten

Vår i Sillvik

I söndags landade Sara, Myra och jag hos familjen Munne i Sillvik bland blommande lökväxter, vitsippor och blåsippor. Vi fikade i solen och Myra hade fullt upp med att leka med barnen. Jag pekade ut Mormors och Morfars hus för Sara. Stugan är precis i dagarna såld av den familj som köpte den av Mormor och Morfar på 80-talet.
 
Foto : A-K Sten

RSS 2.0