Efterlysning

Jag brukar vara rätt duktig på att namnge mina bildfiler efter källan men den här gången har jag slarvat.
Finns det någon som vet var den här kökshandduken kommer ifrån?
Foto : ?

På sjunde våningenVår lägenhet på Hemnet nu.

Myra växer

Försökte väga det lilla yrvädret på hushållsvågen i förrgår och jag tror vi hamnade på 1,5-1,6 kilo. Svårt att veta när det är så svårt att stå still.
 Foto : A-K Sten

Fönsterlampor

Funderar på hur höga fönstrena är i nya lägenheten. Det är 3.70 från golv till tak så det blir rätt mycket fönster på höjden. Har lovat mig att försöka vara försiktig med inköp innan inflyttningen, men titta och fundera kan man väl få göra?
 
Var och hälsade på Proforma-Irene och hon undrade om jag kommer behålla samma stuk på inredningen. Jo det blir det väl i stort sett. Diskuterade Caarvaggiolampor med henne. Det är så underbart när man bara kan säga -Jag funderar på Caravaggiolamporna och den andre vet precis vilka lampor man menar :-)  

Foto : Lightyears

Vasastan - Stockholm

Det är väl bara Fantastic Frank som ger sig på att sälja en lägenhet med en obäddad säng? Love it!Foto : Fantastic Frank

Togo

Jag gillar Togo. Frågan är kanske mest varför? Togo är formgiven 1973 av Michel Ducaroy för Ligne Roset. Den ser ju allt annat än liggvänlig ut om man inte har vågformad rygg då vill säga. Ja allt är inte logiskt här i världen.RSS 2.0