WTF?

Foto : Mingo

Hus som sticker ut - Mill Valley Cabins

Det här inlägget skulle dykt upp i fredags, men fredag var ingen bra dag. Så nu finhet signerat Feldman Arcitecture i en skogsbacke någonstans.
Foto : Feldman Architecture

Aftonstjärnan

Jag vet inte om jag berättat för er om en av de finaste pärlorna vi har här på Älvstranden? Aftonstjärnan är Göteborgs äldsta biograf och ligger på Lindholmen och här visas även teater. Varannan måndag, höst och vår ser vi film för 60:- föreställningen och fikar på det mysiga cafét dessförinnan, allt kostar 10:-. Inga Popcorn och ingen reklamfilm, visst låter det nästan för bra för att vara sant? Nu är det endast två filmer kvar på höstsäsongens program, men vill ni se höstens reportoar så kika in hos Ann som lagt upp länkar till trailers för varje film. Eller besök Aftonstjärnans egen sida.


Foto : Anna-Karin Sten

Hösten som inte ville ta slut

Nä det är inget negativt för min del i alla fall. Längtar inte alls efter snö och kyla och det kändes väldigt skönt att vi idag kunde sitta på kajen utanför Lungbergs och dricka kaffe i solen med uppknäppt jacka och allt. Men man undrar ju ändå lite över vad det är som händer denna höst? Naturhistoriska Riksmuseet informerar kort om hur naturen påverkas av den varma hösten.

För övrigt sitter jag och går igenom och rensar bland årets bilder, ett sisyfosuppdrag utan dess like känns det som och verkligen inte gjort i en handvändning, befinner mig just nu i juni (puh!). Så idag blir det två arkivbilder från i maj som aldrig visats förut, oh yes jag har gott om sådana bilder :-) Och allt går också lite extra långsamt just nu pga att jag sitter med ny dator, ny skärm, nytt operativsystem, och ny webläsare. På ren automatik letar fingrarna efter knappar och funktioner som inte längre finns där jag är van, men det ger sig nog snart. Även hundar över 40 kan lära sig sitta  ;-)


Foto : Anna-Karin Sten

Mer stickat!

Jag är inget vidare på att sticka själv även om jag kan rent tekniskt, därför är det tur att jag har både Svärmor och Ann som hjälper mig och stickar åt mig, tack snälla ni!

Magda Sayeg har tagit stickning till en helt annan nivå och stickar sig runt världen med utställningar och lokala projekt i Australien. Snart öppnar hon också en onlineshop på sin sida. Mer stickgraffiti åt Sverige också.
Foto : Via Magda Sayeg  

Höst i parken

Nu finns det ett urval av bilder från soffotograferingen på akstenphotography.se


Foto : Anna-Karin Sten

Till bords med Stadshem
Foto : Stadshem

Happy Lights

Fick precis ett pressmeddelande från Home Structures Sverige AB att dom kommer tillhandahålla Happy Lights från Belgien i sitt sortiment. Ljusslingorna säljs i boxar med 20 eller 35 lampor och finns i hela 44 olika kulörer. En av deras återförsäljare är Svenssons i Lammhult, så kanske får vi se slingorna där framöver.


Foto : Home Structures

God söndagkväll på er alla.

Sitter och redigerar för fullt efter lördagens aktivitet och lyssnar bl.a på den här.


Sista chansen i soffan!

Då det numera ser ut som en mindre soffaffär hemma hos oss så kör vi en sista härlig höstfotografering i rokokosoffan på lördag kl 13 i Krokängsparken. Alla som vill fota sina barn, sina barnbarn, sig själv med sin partner, sig själv med sin hund eller annat är välkomna.

Om ni minns så körde vi vitt/jeanstema sist vi fotade vilket blev jättefint. Vi har som idé pratat lite om tjocka stickade tröjor och raggsockar den här gången, men det är helt valfritt. Soffan är dock rätt mönstrad i sig så jag rekommenderar neutrala omönstrade kläder, gärna ljusa.

Själva fotograferingen är kostnadsfri och bilderna kommer för påseende via mail om du/ni vill välja någon bild/bilder därefter. Vilket ev. fotopapper ni vill ha bestämmer ni redan uppe i parken, storlek på bilden kan ni bestämma senare. yr.no lovar 12 grader och perfekt fotoväder, så inget regn den här gången. Kommer ni före 13 så får ni vara med och plocka löv till fotograferingen :-)

Alla är välkomna!   


Foto : Anna-Karin Sten

RSS 2.0