Snart Kvarnen

I kväll visade jag barnen var den nya lägenheten ligger och det är inte många meter att gå från gamla lägenheten tills vi är framme vid den gamla Juvelkvarnen som snart har 100 år på nacken. Någon gång efter lunch den 17 september är det fritt fram att flytta in. 
 
Foto : A-K Sten

Hus som sticker ut - Slävik Bradstad

I Brastad hittar man ett av de nominerade bidragen till 2012 års Träpris. I måndagens GP hittar man en artikel och fler bilder om fritidshuset. Där nämns att byggfirman som först erbjöds jobbet att bygga huset tackade nej med motiveringen att dom inte ville bygga ett så fult hus. Ja vad ska man säga, det passar inte alla att ligga på framkant ;-)
Foto : Åke E:son Lindman

Myra

Lilla Myra växer för varje dag och väger nu någonstans mellan 1,2-1,3 kilo. För alla som undrat vilken ras det är så är hon en blandning av 75 % toypudel och 25% yorkshireterrier.
 
Foto : A-K Sten

Skogslängtan

Fick skogslängtan idag och det blev middag med två nävar blåbär till efterätt vid Lysevattnet. Nancy tittade med jämnmod på när Myra som sprang omkring som ett jehu och skulle kolla in allt. Både Ljung och Myrlilja hade börjat blomma och vattnet kändes rätt badvänligt, om jag bara haft en handduk med mig.   
 
 
Foto : A-K Sten

"Riktiga kräftor"

Min arbetskamrat Irene berättade en historia i fredags om en påhälsande bekant till henne som ville ha insjökräftor när det drog ihop sig till Kräftskiva. Irene var med henne till fiskhandlarn och bekanten pekade på havskräftorna och undrade om dom inte hade "riktiga" kräftor. Hmmm... jag säger inte vad fiskhandlarn svarade, men det var väl inte det mest diplomatiska svar. Han frågade dessutom med förundran i rösten om Irene kände denna kvinna ;-)
 
Vi åt i alla fall egenkokta kräftor i går och det var lika gott som det brukar.
 
Gladiolius på Karindagen från Mamma.
 
 
 
Foto : A-K Sten

Of Monsters and Men - Little talks

Trevlig fredag till er alla.
 

Myra

Nancy har fått en lillasyster och hon heter Myra. En nio veckor gammal tjej på 960 gram som just nu sover, äter och leker om vartannat i en rasande fart. Att hinna fota det här yrvädret i farten var minst sagt en utmaning, men här kommer i allafall några första bilder.
 
 
 
Foto : A-K Sten

Mona och Johan

Nu finns smakprov från Monas och Johans dag på AK Sten Photography.
 
Foto : A-K Sten 

RSS 2.0