Årets första besök i Botaniska

Påskdagen tillbringade Sara, Ann och jag i ett ljuvligt Botaniska med lååång fika och lite fotograferande.

Rara Sara


Det är fint att se att Vårens Huldra är tillbaks igen efter att någon dåre bröt av henne vid fotknölarna natten till den fjärde juni förra året.

Foto : Anna-Karin Sten

Påskafton

Hur ska man hinna med när vårvärmen bara får allt att explodera i naturen just nu? Solen och värmen som vi längtat så länge efter får oss bara att vilja sitta på kajen med näsorna i vädret, vilket var precis vad vi ägnade oss åt under lördagen. Ok då Christer tvättade bilen också, han är duktig han. Jättegod kalkonmiddag blev det hos Mamma framåt kvällen. Tack mamma det var supergott som alltid!Vårdans i skymmningen.Foto : Anna-Karin Sten

Tack Norge för Sivert


Skärtorsdag

Skärtorsdagen ägnades åt påskpyssel på hög nivå, lunch hemma och vårvarm fika på kajen.

 

Sjalar och förkläden åkte av fortare än kvickt men målningen satt kvar.Foto : Anna-Karin Sten

Danskt 60-tal

Man kan ju tycka att man skulle blivit mätt på gult tegel och nålfiltsmattor efter ha gått nio år i en dylik skola från början av 70-talet (numera rivningshotad eller kanske redan riven?), men det blev jag tydligen inte för jag gillar verkligen det här danska huset från 1966. 


Foto : Andreas Mikkel Hansen för Bo Bedre


Busungar, ettagluttare och finaste vänner.
Foto : Anna-Karin Sten


Theo fem år

Igår firade vi Theos femte födelsedag och samtidigt passade vi på att gratulera lillasyster Lena som fyllde 38 i onsdags.
Theo är lika lång som Farmor nu, åtminstone när han sitter på en hög stol.
  


Foto : Anna-Karin Sten


Vårbröllop i Örgryte gamla kyrka

Under veckan som gått har tankarna kretsat mycket kring bröllopsfoto och anledning var det fantastiskt fina bröllopsparet som jag fick äran och förtroendet att fota i lördags. Tillsammans med Ann som visade sig (jag är inte förvånad) vara en både proffsig och uppmärksam assistent så fyllde vi timmarna och minneskorten med 16 GB kärlek, lycka och skönhet. Någonstans när förrätten dukades fram smög vi i väg och lämnade festen bakom oss för att krascha hemma på Östra Eriksbergsgatan där Christer väntade med fläskfilégryta, eldigt rödvin och sina goda chokladfoundanter. Jag är helt övertygad om att paret med familj och vänner fick en fantastisk kväll och nu väntar dem en härlig bröllopsresa någonstans i Asien. Under tiden startar jag det digra men mycket roliga och spännande redigeringsarbetet med bilderna och tids nog kommer jag även dela med mig här på bloggen.


Foto : Anna-Karin Sten   


Niger och säger att nu är det vår...

Att fota med makrot på stativet när det gällde dessa små raringar var bara att glömma, kameraväskan fick istället agera stöd så gott det gick. Något form av underlag att ligga på är heller inte att förakta så slipper man få törnekvistar i magen och en myra i BH:n som jag lyckades med idag. Men vad gör man inte för konsten. Märkligt nog fotade jag blåsippor exakt samma datum för 2 år sedan, men då var det på Björkö och inte Sillvik. Pricksäkert värre måste jag ändå säga. Är det kalkgraden i marken som gör skillnaden i färgen tro?


Foto :Anna-Karin Sten

Mini people


Foto : Anna-Karin Sten

Leva med böcker

Moa Martinsson lär ha sagt följande - "ett hem utan böcker är som ett hus utan fönster". Därav lite inspirationsbilder i ämnet böcker i hemmet.

Foto : 1: The Selby, 2: Via Wikipedia, 3 och 4 : String, 5: Residence, 6: Via Crib Candy, 7: Bo Bedre, 8 och 9: New York Times, 10: Byggfabriken, 11: Via Bookshelf Porn, 12 : Mokkasin, 13: Bolaget, 14 och 15: Via Bookshelf Porn.

Mini people - Se upp i backen!
Foto : Anna-Karin Sten


Vårblandning 2011

Det lönade sig med lite klagosång, för idag blev det både sol och kaffe på kajen, härligt! Min vårblandning hittar du här, eller så klickar du på bilden.

 
Foto : Rene och Radka

Var är våren?

Reflektioner från en grå och dimmig helg.


Foto : Anna-Karin Sten


Fantastic Frank

På mäklarbyrån Fantastic Frank tar man ut svängarna ordentligt och stylar sina objekt med både humor och fantasi. Så enkelt men genialt att fylla en tom lägenhet med en lång rad färggranna brickor eller varför inte ett gäng udda lampor. Jag gillar vad jag ser och hoppas på mer spännande bilder framöver. Inte heller är det alla mäklarfirmor som håller sig med egen blogg.
Foto : Fantastic Frank


Pillow Fight Day - Göteborg

Lördagen den 2 april var det Pillow Fight Day, så även på Järntorget i ett dimmigt Göteborg.

Lugnet före stormen


I´m chocked!

Foto : Anna-Karin Sten


RSS 2.0