Bus eller godis!

 

Hus som sticker ut - Fogo Island Inn

Det får bli ett hotell denna veckan. På ön Fogo i Kanada hittar vi Fogo Island Inn med 29 rum som vetter mot Nordatlanten. Saunders Architecture kan ta åt sig äran. Fogo nästa någon?
 
Foto : Ivan Baan och Alex Fradkin

Ordlös onsdag

 
 
 
 
Foto : Laurent Chehere

Solveig och Dylan

Tack för trevlig och god lunch idag Solveig och Dylan.
 
Foto : A-K Sten

Same, same, fast lite bättre.

Samma gamla vyer som vanligt men med ett stativ som fungerar som det ska. Tack Tony M för att jag fick testa.
 
 Foto : A-K Sten

Hey stranger number seven!

Strangerprojektet går ut på att man fotar en person som man utryckligen gått fram till och frågat om man får fota.
 
Min absolut modigaste strangerfotografering jag gjort var nummer ett, killen på Stockholms Central. Men rent allmänt tycker jag inte detta är så svårt längre och det är ju det projektet går ut på.
 
Foto : A-K Sten

Oväntad syn i mitten av oktober

På väg hem till Ann och Tony gick jag och tänkte på hur mysigt det är att folk fortfarande sitter ute och fikar så här mitt i oktober. I höjd med Vindarnas Tempel möttes jag av en vilt badande kille. Lite mer överaskande skulle jag nog säga. 
 
Foto : A-K Sten

Johanna och John

Nu finns det bilder från Johannas och Johns bröllop på AK Sten Photography.
 
Foto : A-K Sten

Ordlös onsdag

 
 
Foto : Sparrek

World Wide Photowalk

Igår gick 28592 fotografer i 1238 grupper världen över ut och fotograferade sin omgivning. Själv gick jag i en grupp på cirka 20 personer längst med Gullbergsstrand och bort till Casinot. Jättetrevlig fotovandring längst en dimmig älv med gemensam avslutning på Palace iförd regnkappa och stövlar (för min del)  :-)
 
Jag kommer skicka 4 bilder till vår ledare Herbert som sedan väljer ut en bild av alla bidrag som går vidare till tävlingen. Eftersom jag är osäker på reglerna för visning, så visar jag ingen av just de bilderna här, innan Herbert valt. Förra året tog Lars Anshelm i Lund hem första priset!
 
Så.. ett urval från gårdagens vandring.
 
Foto : A-K Sten 

Nancy in memorial

Lilla fina Nancy, idag är det din födelsedag och vi tänker extra mycket på dig. 
 
Foto : A-K Sten

Kanelbullens Dag.

Vet inte när jag bakade bullar sist, men det var nog år sedan. Den här gången var det inte heller helt utan besvär. Efter att både cyklat till ICA och Coop utan att få tag i pärlsocker fick jag börja sondera den svarta pärlsockermarknaden. Tack Mamma! Kommer upp med en påse senare. Blev någon utan kardemummakärnor så snöt jag sista påsen på ICA. Visserligen är det kanelbullens dag, men har handlarna helt missat detta eller? Julen är dock redan påtänkt för på Coop fanns det redan rosa julstjärnor och julmust..
 
Kanelbullens dag har funnits sedan 1999 och mer finns att läsa på egna sidan här.
 
Foto : A-K Sten

Ordlös onsdag

Foto : ?

RSS 2.0