Södra Frankrike

Det har aldrig varit så här varmt så sent på hösten som nu säger tidningarna. Fast i södra Frankrike är det ännu varmare. Någonstans mellan 25-30 grader skulle jag tro. Kanske för att vår sommar varit så konstig pg.a Christers stackars rygg längtar jag extra mycket efter just sådan värme nu och en hel rygg till Christer förstås.


Foto : Living Agency

När jag ändå är inne på Frankrike kan jag ju passa på att tipsa om mysfilmen A Good Year.


Kitchen Aid

I Brasilien har man satsat på målningar från olika stilepoker för sin senaste Kitchen Aid-kampanj.  Här nedan ser ni Kitchen Aid a´la Art Deco och Art Nouveau. 
Foto : Kitchen Aid

30 kvm i vitt.

Ett fint exempel på hur man faktiskt kan få till det riktigt fint även om man barahar 30 kvm. till sitt förfogande.
Foto : Per Gunnarsson


Trash the dress med Isabelle

Nu finns det bilder från trash the dress-sessionen med Isabelle på AK Sten Photography.


Foto : Anna-Karin Sten


Bröllopslördag

Japp då drar jag väl iväg och fotar bröllop då.


Hus som sticker ut - Collier

Collier, Newport Beach Californien signerad Bruce Bolinder. Det är inte första gången jag visar hus som Bruce Boliner ritat, men jag kan inte hjälpa det, jag gillar hans retrostil. Här ser jag framför mig att det bor en brunbränd långhårig surfare, vem vet, surfingbrädorna är iallafall på plats. :-D hittade senare detta.

   
Foto : Bruce Bolinder
Atelier Mecanic

I gamla stan i Bukarest hittar man baren Atelier Mecanic designad av Corvin Cristian i gammal industristil. Corvin Cristian har gjort en hel del annat intressant. Titta t.ex. på La Bonne Bouche på hans sida.

Foto : Corvin Cristian och Cosmin Dragomir

Monkey Tuesday


Bolaget bloggar!

Till min glädje såg jag att Skånes mest inspirerande mäklarfirma har börjat blogga.


Foto : Bolaget

Hänga upp

Man behöver inte rama in. Här är två fyndiga sätt att hänga konst på.


Foto : Boligliv och apartment therapy 

Trash the dress med Isabelle

Tänk vilken skillnad det är när bröllopet för längesedan är firat, ingen tidspress finns, om det blir en fläck på klänningen, tja, det tar vi med en klackspark. Precis så har vi haft det idag.

Väderleksrapporten lovade regn först kl 16 och tro det eller ej, det började regna cirka 10 minuter över 16 och då var vi alla hemma för längesedan. Så en hel dag med perfekt fotoväder och en trevlig fikastund mitt i.  Nu återstår det angenäma arbetet att välja ur dagens bildskörd och bestämma vilken redigeringsstil jag skall satsa på.

  
Foto : Anna-Karin Sten  

Retro sleeping


Foto : Anna-Karin Sten

Blossa 2011

Här hänger man inte med i svängarna. Kikade in hos Emelie och såg att årets Blossa redan är presenterad. I år är blossaglöggen smaksatt med kaffe och koordinaterna på flaskan leder till gården där kaffet odlas i El Salvador. Självklart går det att boka glöggen redan nu även om det knappast brukar behövas.


Foto : Blossa Glögg

Charakter

Trots att jag gillar bokstavstrenden så har den på något sätt passerat mitt hem obemärkt. Kanske har jag hittills inte hittat den där bokstaven ännu. Men nu har jag hittat Finska Charakter som säljer supersnygga lysande bokstäver. Dom är rätt dyra, men vem vet inom kort lyser det kanske ett S på vår balkong.
Foto : Anna-Karin Sten

AK Sten Photography

I somras tog jag beslutet att vidga vyerna något och starta en ny fotoblogg via Wordpress. Tanken är att den nya bloggen AK Sten Photography enbart ska innehålla mina egna bilder vilket förhoppningsvis lämnar mer plats till inredning och annat intressant här. Ni får ha tålamod om allt inte riktigt fungerar som det ska på den nya bloggen ännu men jag känner mig än så länge väldigt valhänt när jag är där inne och knapprar. Stöter ni på buggar eller andra felaktigheter får ni gärna meddela mig det. För jag hoppas ju så klart att ni även vill hänga med dit? Så kika gärna in och titta på lille Benjamin och hans föräldrar som jag hade äran att fota förra lördagen.


Foto :Anna-Karin Sten

Chicago från Bolia

Måste bara säga att jag verkligen gillar den nya stolen Chicago från Bolia, finns i tre versioner men den i svart ask är mest i min smak.
När jag ändå är inne på Bolia så vill jag också nämna lampan In/Out som visserligen inte är ny för i år men så snygg! Finns i svart och blått och i och med att den är vattentät så går den att använda både i badrummet och på terassen.Foto : Bolia

 


Dorotea från Gense

Under gårdagen på Formex i Stockholm presentrade Gense sin nya bestickserie Dorotea av Monica Förster.  Riktigt snyggt tycker jag och skulle gärna titta lite närmare på det. Men det får jag vänta med tills i november då det finns i butik. Om någon undrar varför Dorotea? Så är det från Monicas uppväxt på Hotell Dorotea i Norrland. Produktbilder : Gense


Lilleby in sunset

Sommarens sista dag blev det kvällspromenad i Lilleby tillsmammans med mer mygg än i hela Norrland. Jag svalde en som hämnd för att dom stack mig så.Foto : Anna-Karin Sten

RSS 2.0