Sivert Høyem

Nytt album den 10/3 
 

Miss you Myra

Tänker lite på Myra här nerifrån Las Palmas när jag fotar Kanariska hundar. Rocky verkar vara ett vanligt förekommande hundnamn här.  Snart är jag hemma hos min Myra igen.
 
Foto : A-K Sten

Las Palmas

Då bär det av en vecka till Las Palmas för lite vila och firande av min Mamma och Morbrors födelsedagar. Jag har inte varit där nere på 6 år nu och kliade mig lite förtvivlat i huvudet när jag såg bilderna jag tagit den gången. På den tiden en Nikon D80. Jättebra kamera, men kunde kanske inte tänja på gränserna riktigt lika mycket som min Canon Mark II. Det är dock inget att skylla på, de flesta bilderna är beyond bad. Några lite bättre, men även en blind höna kan ju hitta ettt korn ;-)
Så det blir upp till bevis på semestern nu. Hoppas på lite kul gatufotografering om inte annat. För 6 år sedan var jag där i april och då blommade jakarandaträd, vallmo och allt möjligt. Ingen aning om något blommar nu, vet bara att mandelträden är utblommade. På återseende om en vecka.
 
Foto : A-K Sten

Kökstankar

Jag tycker mitt kök är rätt ok. Är det något jag skulle vilja ändra på så är det framförallt den trista grå laminatbänkskivan och den där löjliga lilla diskhon brevid den större. Skulle aldrig satt in en sådan själv. Tycker det här köket från någonstans i Hampton är så fint och enkelt. Marmor är kanske inte min sten, speciellt inte cararramarmorn, men här tycker jag det var fint med grå fin marmor. Fina handtag är det också.
 
 
 
Foto : Derek Swallwell

Nike och Myra

Myra gillar den tjejen.. Hemma på golvet på Bratteråsgatan.
 
Foto : A-K Sten

GamFratesi

Stine Gam och Enrico Fratesi var årets hedersgäster på Stockholm Furniture Fair och Northern Light Fair. Jag är väldigt förtjust i deras Cheshire och Volumelampan. Hade gärna bytt ut tråklampan i hallen mot en Cheshire med svart topp.
 
Foto : GamFratesi

Life of Myra

Foto : A-K Sten

RSS 2.0