Pen Table Cloth

Vårnyhet från Ferm Living. 140x 240 organisk bomull och snygg som attan!
 
 
Foto : Ferm Living

Crazy springtime! Hägg i blom.

Foto : A-K Sten

Fagerås

För fem år sedan, konstigt nog på dagen var jag i Fagerås. Den här gången hade våren dock hunnit lite längre och mycket var redan överblommat. Så ett besök vid 60% blommning istället för 95% är att rekommendera för den som vill fota Men nog är det ett förundrande vackert ställe ändå. Mitt-i-skogen-tyst, goda våfflor och hundvänligt. Hittade Galantic Star i deras provodling vilken jag genast hade petat ner i rabatten om jag haft någon. Tack Mamma och Leif för att jag fick hänga med. Läs mer om Fagerås från mitt tidigare besök här.
 
Foto : A-K Sten

Botaniska i ett rosa skimmer.

En liten tur till Botaniska så här direkt efter påsk.
 
Foto : A-K Sten

Långfredag på Trälen

Ett av Bohusläns största mysterier är Trälen. Volvos gamla semesterö som av olika anledningar tillätts förfalla efter att Volvo sålde det på 90-talet. Nu ska här iallafall bli ett 70-tal lyxiga hus och det sista tappra resterna av den gamla stugbyn ska rivas i sommar. Jonas, Robban, Bella, Myra och jag besökte ön under långfredagen och häpnade över hur allt detta bara blivit lämnat åt sitt öde.
 
Foto : A-K Sten

I skuggan av den stora bron när solen går ner

På klippan en sväng igår.
 
Foto : A-K Sten

lördag i Rya

Sipporna nickar i det mulna och kalla vädret. Men dom finns i mängder. Bästa tiden i Rya Skog är nu! En urskog där man minst anar det.Glöm inte stövlar för det är rätt blött på sina ställen, även om det finns mycket spångar. Missa inte denna lilla pärla om du finns i Göteborg.
 
Foto : A-K Sten

På Ragnhildsholmen med fotopojkarna

Fredag eftermiddag och tills solen dalade tillbringade vi på en solig men kall holme i Norde älv . Ända ner till älven bar det denna gången och fullt med violer blommade. Jonas som helt gått över till ananlogt fotade bl.a med sin storformatskamera, coolt! Duktigast av alla var Hector 12 år som var rätt trött mot slutet när vi travade hemåt med månen blänkande i dikesgrenens vatten.
 
Foto : A-K Sten 

Ordlös onsdag

 
 
 
Foto : Tim Walker

No rest for the wicked


Ordlös onsdag

Foto : Suzanne Heintz

Lampkärlek

Letar vidare efter en lampa till hallen. Tänk om denna bara hade hängt där en morgon...
 
Foto : Studio Pepe

RSS 2.0