En vanlig junikväll på Björkö

Kanske lite mer hundar än vanligt bara. Lillplutten Herman och gammelfarbröderna Sverker och Hector.
 
Foto : A-K Sten

Bröllop i maj

Nu finns det smakprov från Malins och Jespers bröllop på AK Sten Photography.
 
Foto : A-K Sten

Göteborg

Foto : A-K Sten

Björkö över dagen.

Igår hälsade Myra och jag på i Anns nya sommarhus på Björkö. Fantastisk utsikt över hamnen har hon. Och vi fick chansen att titta in i det gamla ishuset som är ett av få kvarvarande på Västkusten. Här köper man is för 25kr påsen :-)
 
Foto : A-K Sten

Paus i Ersdalen

Det är sådana här dagar man längtar efter hela vintern. Blommande Jungfru Marie nycklar i en fond av doftande kaprifol. Knappt en vindpust och vackra moln. Nästan helt ensam förutom en kajakpaddlare, några fiskare på andra sidan klippan och en båt långt borta. Fast jag får sluta upp med ovanan att trilla på klipporna. Aj, aj! Sten mot sten är en dålig idé ;-) 
 
 
 

Öglestolar

Öglestolar i alla dess former. Nog är dom snygga och väldigt i ropet igen, men inte de bekvämaste att sitta på. Att dom just varit populära som caféstolar måste ha mer att göra med än att dom är nätta och små. Kanske vill man inte att gästerna blir sittande för länge? ;-) Den här varianten med läderrygg ser helt klart mer inbjudande ut. Fotade av Jonas Ingerstedt för Recidence i ett  überfint kök för övrigt.
 
Foto : Jonas Ingerstedt.

Försvinnande god!

Nästan så det var hajenvarning på den munsbiten. Åt precis upp köttpinnen jag fick i födelsedagspresent av Gunilla, Amanda och Theo. Tyvärr kunde jag inte hålla mig så matte fick med den på fotot. Den var jättegod! Tack så mycket!
 
Foto : A-K Sten

I Vasastan just nu.

Inte alla som gillar frilagda tegelväggar. Men det här måste man ju bara tycka om.
 
Foto : Erik Olsson

RSS 2.0