Mitt i mellan två flyttkartonger.

Nu är det dags att packa ned datorn och den kommer packas upp igen först i slutet av veckan skulle jag tro. Någonstans där imellan kommer vi förflytta vårt bohag ett par kvarter bort till Östra Eriksbergsgatan istället.
Christer hälsar att Hornbachkartongerna är värdelösa!


Lördag i Floda

Man kan ju tycka att i dessa hektiska flytttider så skulle jag stanna hemma och helt och hållet och ägnat mig åt flyttning men så blev det inte igår. Christer släppte iväg mig på lite flyttledigt och Munne,Nike,Dante och jag åkte på en liten utflykt till Linda,Alva och Hugo i Floda. Jag hade inte varit där sedan dom var alldeles nyinflyttade i våras och syrenerna spirade.

Nu var det äpplenas tur.

 Sedan vi var där sist och hälsade på hade Björn och Linda hunnit tapetsera om i köket med en jättefin Hanna Werningtapet.
 


Ett av dom små charmtrollen!
Tisdagstema - Fridfullt.

Det är väl igentligen lite sent i veckan med tisdagstema. Men jag tillåter mig lite fusk nu när jag varit sjuk. Det här är Barken Viking som numera lever en fridfull tillvaro permanent förtöjd nere vid Lilla Bommen. Hon byggdes i Köpenhamn och sjösattes den 1 december 1906 och är det största segelfartyg som byggts i Norden. Victoria från Bratislava.

Med det mesta av hemmet nerpaketerat i lådor så spelar det inte så stor roll att jag inte varit hemme på en tid nu, här är så rörigt så ni anar inte. I morgon gör jag mitt förhoppningsvis sista besök på sjukhuset på lång tid framöver nu, om jag får bestämma själv, så vi enbart kan ägna oss åt vår flytt nu. 

När Ostindiefararen inte är hemma, så blir vi påhälsade av andra tjusiga skutor. 
RSS 2.0