Superfront

Det kom ett pressmeddelande från nya företaget Superfront som drar igång den fjortonde Mars. Superfront har specialicerat sig på mönsterfrästa luckor, sidstycken, toppstycken, ben och beslag till Ikeas alla stommar.
 
Dom skriver själva i sitt pressmeddelande : 
 

- Vi såg ett väldigt tydligt beteendemönster bland våra vänner och bekanta. Nästan samtliga hade någon form av skåp-stomme från IKEA hemma som de hade pimpat med specialbeställda luckor från det lokala snickeriet. Många gånger hade de även lagt en ny toppskiva i marmor på skåpet. Det var lite som att se Ingvar Kamprad klädd i Prada, säger Mick Born som är Superfronts huvuddesigner.
- Vi bestämde oss helt enkelt för att börja tillverka luckor, toppskivor och sidstycken till samtliga av Ikeas Pax-, Faktum- och Bestå-stommar. Utöver vårt utbud av släta, färgade luckor har vi arbetat fram ett antal mönsterfräsningar som vi verkligen gillar. Vi har också tagit fram ett antal beslag och ben som passar Ikeas alla skåp.

 

och det är väl något vi alla kan skriva under på, att här finns ett behov att fylla. Jag ser fram emot att kika in efter kl 18 den fjortonde.

Foto : Superfront


Kommentarer

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: [email protected]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0