Iskyla och saffransglögg

Nancy och jag trotsade kylan och halkade oss upp på Sörhalssberget för glöggfotografering. Det står visserligen bara -7 på termometern men med rådande vindstyrka här i Blåseborg hamnar den egentliga temperaturen någonstans på -22.

Hur smakade det sista av saffransglöggen då, för den som inte smakat ännu? Jodå helt ok enligt mig, men kanske lite väl svag saffransssmak. 


   Foto : Anna-Karin Sten

Kommentarer
Postat av: Solveig

Brr, modigt av dig att gå ut när det är så kallt, men det är väl vitsen med att ha hund. Man MÅSTE ut!!:) Vackra bilder och jag ser att du har investerat i dom fina glöggmuggarna...:)

2010-11-29 @ 19:28:53
URL: http://solveigholstein.wordpress.com/
Postat av: Proforma - Irene

Jaha... jag skulle skrållat ner först... snygga glöggmuggar! :) Har inte smakat annat än glöggpraliner med Blossaglöggen men har hört att saffransmaken knappt märks!

2010-11-29 @ 20:54:26
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Solveig - Ja fy fasiken att stå och vänta på rätt ljus idag var ingen höjdare kan jag lova. Är supernöjd med muggarna som jag köpte 2008, även om dom är utan tjusig silvertext ;-)



Irene - Tyvärr är väl just detta med smaker som är något otydliga något som varit genomgående för årgångsglöggarna.

2010-11-29 @ 21:29:34
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Jätte häriga bilder! Det blir väldigt speciellt och fota saker ute i snön och kylan, himla fint.



Jag har oxå trotsat kylan och fotat några julkorgar till min pappas företag ute i snön. Men då har jag bara behövt gå utanför dörren i trädgården o sen in igen :)

2010-12-01 @ 21:54:26
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Hanna

Fast jag tyckte eftersmaken var saffran och att årets glögg var mindre sliskig än tidigare år. Jag gillade den och den glammiga guldflaskan.

2010-12-02 @ 23:35:02
URL: http://hannanonien.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: [email protected]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0