Dukning och servettbrytning
Men servettbrytningarna är hur kul som helst.
Här kan man lära sig att bryta raketen och kuvertet.
Mon Amie var helt klart heta 1969.
Ni har väl inte missat Dunis dukningstävling? Vad säger ni, ska vi bryta en raket och delta?
Gud vilken charmig bok!
Jobbar själv med bla dukningar och har lite småplaner på en bok såsmåning om..
Kolla gärna in på min blogg
http://www.qreate.se
Må gott
Maliin
Den där boken känner jag igen, tror t.o.m. att jag har den någonstans! Servettbrytning är fint men jag hinner aldrig med det när vi ska ha gäster. Tänker aldrig på att göra dom dagen innan eller så...
Ja, den var fin den med! Jag har massor att visa ur den, det kommer mer under veckan och framöver!
Solfjädern är min favorit (eftersom den är en av få jag kan), men kul är det faktikst. Lite synd att vi inte tar oss tid att göra det idag jämfört med förr.
Vad inspirerande den ser ut. Härliga färgkombinationer som man inte skulle tänka på idag. :-)
Efter ett förflutet i restauranbranschen har jag vikt ett otal servetter. Det är kul att göra fint :)
Var det bättre förr....ja ibland undrar man om det faktiskt kanske var så... Snitsigt.. ; ))
/Janne
Mycket nostalgi i bilderna, är sugen att delta duni tävlingen, hälsar DESAJNA
Vilken härlig nostalgi du bjuder på...känner mig liten när jag ser dessa bilder!
Härligt!
Svar: jodå, det är bordet Folke som hag har med i min tolkning av veckans tisdagstema "Trä".
Kramen.
Trevligt att besöka din blogg! Jag känner igen mig i dina favoritställen som t ex Gunnebo och Jonsereds herrgård.
Bra blogg du har! Jag har läst igenom några av dina andra blogginlägg och jag gillar vad jag ser :D.