Sommarens sista dag?

Kanske var gårdagen sommarens sista dag. Så känns det idag iallafall. Var kan man tillbringa den på ett bättre ställe än på Botaniska? Lite vemodigt känns det, men ännu finns det mycket vackert att njuta av.

För den färdigfikade som önskar visa omsorg om sin cafégranne rekommenderas att plocka bort brickan efter sig, annars kan man råka ut för de här halvtama, matglada trutarna som inte drar sig för att flyga så lågt att fötter och vingar släpar i huvudet på kaffedrickarna. Mig gör det mindre, jag gillar ju trutar, men för de andras skull då :-)

 


Foto : Anna-Karin Sten

Kommentarer
Postat av: Ann

Man kanske inte får säga det men jag gör det ändå. Jag längtar lite till hösten eller egentligen färgerna. Så mycket vackert att fota. Jag har hittat ett objekt på en gård här i närheten som får attackera en kväll lite längre fram.

2010-08-24 @ 22:01:03
URL: http://annsve.blogg.se/
Postat av: Solveig

Så vackra bilder du har tagit!! Ett riktigt 'scoop' fick du med den glupske trut-rackaren.. det blev en häftig bild! - Men gillar du verkligen trutar? Kram

2010-08-24 @ 23:21:22
URL: http://solveigholstein.blogspot.com/
Postat av: Proforma - Irene

Ja, idag har det verkligen känts som höst! Och jag vill inte än...

Trutar är vackra på nåt sätt men nej, jag gillar dom inte! Högljudda och fräcka!

2010-08-25 @ 00:27:38
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Karin A

Härliga bilder från Botan och på truten. Jag bor alldeles i närheten men nu var det länge sedan jag var där...så det får nog bli en tur dit snart. Kul att du gjorde nästan samma utflykt som jag och dina bilder från Pilane är så snygga.

2010-08-25 @ 08:01:52
URL: http://photographybykarina.blogspot.com

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0