Lights in Alingsås 10-års jubileum.

Efter sedvanlig fika hos Ekstedts som hade upplyst innegård med infravärmen på, så gick vi Alingsås runt med karta och kamera. Stjärnklart, nästan fullmåne och riktigt kallt var det. Lights in Alingsås 2008 hittar ni här.

Bara att välja bland alla godsaker...

och slå sig ner på gården med en filt.
Stadskyrkogården är ljussatt av Jean Sundin. Det kanske är lite svårt att se men det hänger girlanger med prismor mellan träden.
Minneslunden som jag tycker var den finaste ljussättningen i år är skapad av Kapil B Sinai Surlakar. Denna ljusättning kommer få leva vidare även efter ljusmånaden.
 

Katie Davis har ljussatt i Brunnsparken.


Skatearenan var av Giovanni Traversi ljussatt med ett ljusspel som inte riktigt fastnade på bild för min del, däremot var buskarna runt om så här tjusiga.
 

I hjärtas park hittade man den här skapelsen av Stefan Hoffmann.
Sparbanksgården är ljussatt av Glenn Shrum.
 


Kommentarer
Postat av: Proforma - Irene

Riktigt läckert! Blir bara mer sugen på att belysa något i trädgården! Jag tyckte skapelsen av Stefan Hoffmann var läcker också! Och godsakerna på första bilder förstås!

2009-10-03 @ 00:08:01
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Ann

Åh- du har upptäckt Ekstedts. Vår favvis oxå. Perfekt för barnen o så otroligt mysigt. Barnen tycker att ljusvandringen är lite läskig.Det brukar ju vara "spöken" o kusliga ljud på vissa ställen.Vi har givetvis inte gått rundan ännu. Vi i A-sås går ju den sista vecka. Då stressar alla igenom. Vi ser ju den hela tiden. Under dagen o lite här o där på kvällarna. Men jag älskar att dom lyser upp tråkiga oktober med ljus o en massa evenemang.

Ett stort eloge till kommunen som fattat detta. En del här i stan tycker att det är slöseri med pengar nämligen. Dom ser inte att man får in pengar eller att man helt enkelt mår bra av att ha det vackert omrkring sig.kram o må väl!

2009-10-03 @ 09:43:42
URL: http://tasstaylor.blogspot.com/
Postat av: Cornelia

Superhäftigt! Vad har du använt för inställning på kameran när du har fotat?

2009-10-04 @ 21:08:40
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0