EFIT eller lite mer ;-)

Idag blev det älvsnabben till stan med påstigning vid Slottsberget. Där står en stor hägg som redan kommit så här långt.Borta vid Lindholmen kunde jag inte låta bli att ta några kort på pirhuset "Örnen" ritat av Cullberg Arkitektkontor för Chalmers och färdigbyggt 1995. Ett urhäftigt litet hus längst ut på piren.och självklart blev det ju ett kort över den här favoritvyn ;-) Just nu är det  Norska Marinex som ligger i dockan.Väl framme på andra sidan blev det en sväng in i Älvrummet för att se hur planerna med Backaplan fortskrider. En ombyggnadsplan som sträcker sig tjugo år framåt. Jag antar att det bör ta tid att utveckla och bygga om en så sorgligt trist plats.Därefter blev det soppa och tårtbuffé på Steinbrenner & Nyberg och vi konstaterade att den vita chokladtårtan med blåbär var godast. Det blev dock en mörkare chokladvariant som fastnade på bild.En sväng in på Chilli och där visade det sig att man numera kan matcha sina Margretheskålar med burkar i olika storlekar, trevligt.
Vid Domkyrkan blommade Silverpäronträdet så här vackert.
Kommentarer
Postat av: InneoUte-Malin

Det låter som om du har en minst sagt bra dag. :-) Kul att få hänga med på dina små äventyr - när man själv sitter och slavar på jobbet.

2009-04-29 @ 12:00:58
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Proforma

Örnen har jag aldrig sett och inte heller varit inne i Älvrummet men på Steinbrenner & Nyberg har jag varit. Den tårtan du visar ser hur god ut som helst!

2009-04-29 @ 13:57:47
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Isabella

Vad smarrig tårtan såg ut :)

2009-05-01 @ 10:39:13
Postat av: hemmabloggaren

Vilka härliga bilder, det verkar inte vara ngt problem att hitta motiv i omgivningarna i alla fall.

2009-05-01 @ 19:58:19
URL: http://hemmabloggaren.blogspot.com

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0