Året som gick

Traditionsenligt tänkte jag summera bildåret som gått. Här är 2013 och mina favoritfotografering när det gäller privata bilder.

 

Jag har haft lite småotur när det gäller fullmånen i år. I slutet av mars var jag på jakt efter den nere vid Lundby Strand utan resultat, men det blev en rätt trevlig fotning ändå. Läs hela inlägget och se alla bilderna här.

 

I början av maj hälsade jag på Munne och barnen bland vitsippor och blåsippor på Sillvik.  Hela inlägget finns här.

 

Ett par dagar senare mötte Jonas och jag Våren i Botaniska. Hela inlägget här.

 

28 maj fyllde Myra ett år.

 

På sommarens första dag  åkte jag till Vinga som bjöd på strålande sommarväder. På väg hem mötte ett åskväder utan dess like upp i hamnen. Hela inlägget finns här.

 

I början av juni hade Jonas, Tony och jag en helt fantastisk fotoeftermiddag på Hönö. Hela inlägget finns här.

 

Jag fotade också Amanda och Myra en kväll i juni.

 

I slutet av juni var det dags för att ta upp jakten efter månen igen. Den här gången var det supermåne och Jonas, Tony och jag häckade på ett berg på Saltholmen. Massa moln, ingen måne, men en rätt kul kväll som ändå resulterade i denna bild.

 

I början av Augusti gjorde Thomas och jag en spännande resa till Lyr där vi svettades för att ta oss fram under kostängsel och över berg. Se hela inlägget här.

 

I slutet av augusti försökte sig Myra på ett väldigt försiktigt bad här på Eriksberg. Hela inlägget finns här.

 

På höstens första dag var jag egentligen på jakt efter en fotoplats jag hade i bakhuvudet, men jag gav upp och fotade denna bild istället.

 

I slutet av september åkte jag tillsammans med Sara till Lysekil och hade en bra dag. Hela inlägget finns här.

 

Så många år jag velat gå med på en av Scott Kelbys photowalks men det har alltid kommit något annat emellan. I år kom jag äntligen iväg. Se bilderna från walken här och här.

 

I november åkte Tony och jag till Kvarnfallet i Mölndal. Jag har fotat där flera gånger förut, men det är ett fantastiskt ställe att få föreviga så det var säkert inte sista gången heller. Hela inlägget finns här.

 

I slutet av november Gjorde Tony och jag en snabbtur till Fiskebäck och fotade mer after sunset än under sunset. Väldigt mörkt var det iallafall. Hela inlägget finns här.

 

Och en av årets sista kvällsfotograferingar gjorde jag med Tony på och vid Älvsborgsbron samt vid Röda Sten i 10 minusgrader. Hela inlägget finns här.

Foto : AK Sten


Kommentarer

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0