Puta Madre

Middag på Puta Madre med bokcirkeln. Alla var glada, avslappade och helt ovetande om boken dom skulle läst :-D Sitter nu på balkongen med ett glas vitt vin, andas in hamnen och förbereder mig mentalt för morgondagens bröllopsfotografering.

Foto : AK Sten

Kommentarer
Postat av: Karin A

Och vad tyckte ni om maten? :) Puta Madre är snyggt och trevligt men jag har hört blandade saker om maten. Hoppas dagens fotografering går bra! Kram

2012-05-26 @ 17:29:59
URL: http://photographybykarina.blogspot.com
Postat av: Den Rockande Coachen!

Härliga bilder!



Ha en skön kväll!

2012-05-26 @ 22:42:15
URL: http://klokegard.se
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Vi har funderat på att gå dit några gånger men det har inte blivit av, det har blivit vårt favorit ställe Tranquillo "Trankan" :)



Hoppas fotograferingen gick bra! Men det e jag rätt säker på att den gjorde ;)



Själv va jag ute i helgen och gjorde en provfotografering vid kyrkan inför nästa helg. Hittade faktiskt flera fina ställen runt omkring som va fina. En å ligger precis bakom kyrkan med stora hängbjörkar längsmed. Det blev jättefint som bakgrund! Hoppas nu det e lika fint väder nästa helg.

Nu tänkte jag surfa runt lite och spara ner några fina bröllopsfoton med motiv som jag gillar som inspiration och ha med mig, det e det jag tycker e svårast. Hur ska de stå, vad ska jag säga till dem. Börjar självklart med din fotosida :D

2012-05-28 @ 21:02:54
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Karin : Det är verkligen ingen texmex mat i vanlig mening och kanske är maten lite för speciell för vissa men jag tror alla runt vårt bord var nöjda.



Cornelia : Och jag har aldrig varit på Tranquillo :-)

Du kommer fixa den här fotograferingen galant! Men bra med lite inspiration eller en lista, så du inte glömmer något viktigt du hade tänkt ut innan. Försök få paret att slappna av så brukar det gå vägen, det är ju ett samarbete er emellan.

2012-05-28 @ 23:23:10
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: LeiaMia

Där var jag också nyligen, så himla mysigt!!!

2012-05-31 @ 11:05:22
URL: http://leiamia.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: [email protected]

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0