Trender på G och vårutställning hos R.O.O.M.

Jag tänkte passa på att slå två flugor i en smäll och visa bilder från R.O.O.M.svårutställning skapad av Susanne Molinder och Per Wennberg samtidigt som jag förmedlar trender som är på ingående och trender som kanske redan funnits ett tag, men som kommer att stärkas. Ingen svår kombination alls för R.O.O.M.s vårutställning är supertrendig och ni kommer hitta det mesta jag nämner i inlägget här i bilderna.

Det vi kan förvänta oss mer av framöver är smutsiga och pudriga pastellfärger, vi såg redan en del av det i Li Edelkoorts kollektion för alcro 2010. Det vita är på utgående (sägs det) och istället väljer vi gråa kulörer. Blått och speciellt indigoblått seglar upp bland färgerna jämnte orange och gult. Rutigt, läder och trärent får vi se ännu mer av. Afrikanska mönster och detaljer är stort på ingång. Metaller som gäller är koppar och mässing. Vi gillar urban gardening och botaniska tryck och planscher. Ytor på möbler och textiler får gärna ha tydliga strukturmönster. Vi vill ha det ombonat och personligt och kvalitét framför slit o släng.

Så här säger Susanne om R.O.O.M.s vårutställning - Vårens utställning är en hyllning till naturen. Vi har använt oss mycket av trä, skinn, gröna och blåa färger. Målet har varit att skapa en modern stil där man tar del av naturens värme och flyttar in våren i hemmet.

Foto : Room
Trackback
RSS 2.0