I väntan på våren

Just nu går vi hemma och dräller och önskar bort is, grus och smutsiga snörester. Jag vet, om man redan börjar längta efter våren i slutet av januari så blir väntan lång, men, men det är som det är. Under tiden tvättar vi, dricker cappuccino och mumsar på semlor. Jag har huggit tag i min bildbehandlingskurs igen som jag kanske igentligen borde varit klar med nu, men bara kommit halvvägs med.
Kursen måste vara klar till hösten 2012, men jag siktar på att vara klar långt innan dess.


Foto : Anna-Karin Sten

Kommentarer
Postat av: Karin A

Oj nu fick jag dåligt samvete. I'm way behind när det gäller kursen. :) Snygg bild på fina pärlor. Åh semla - det har jag inte ätit i år än. Kram!

2011-01-29 @ 19:02:21
URL: http://photographybykarina.blogspot.com
Postat av: Fishie

sv: Inte jag heller^^Går i gymnasiet på lindholmen och det är min stolthet :3

2011-01-29 @ 21:16:27
URL: http://julietbeatrisse.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jo, den är efterlängtad den där våren. Och jag vet att det är trevligare med en snövinter än en slaskvinter, men en vecka med barmark skulle göra underverk för mitt humör nu!

2011-01-30 @ 00:33:20
URL: http://hannanonien.blogg.se/
Postat av: tinajo

Jo, det blir en lång längtan i år, men vad ska man göra... Det har ju varit en extra lång vinter i söder, så det känns ju liksom som att det ska vara färdigt nu. Typiskt. :-P

2011-01-30 @ 17:23:38
URL: http://www.tinajoathome.blogspot.com/
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Men vad e det jag ser, ett foto på dig! Det har jag nog inte sett innan :DDet e väl både och, nu har vi visserligen fått pyttelite snö igen så att det e lite vitt ute, kallt o soligt. Det tycker jag om med vintern. Men när det e grått, böåsigt, kallt o regningt vill man inte ha nån mer vinter.

Men som sagt det blir inte vår förrän i april hur mycket vi än längtar o hoppas så vi får nog förlika oss med vintern ett tag till :)

2011-01-30 @ 18:44:36
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: A-K

Karin : Känns som en bra tid att ta tag i det nu, för till våren vill man väl inte alls hålla på.Hanna : Prata inte om det, vi ägnade söndagen åt att halka runt en sjö i två timmar, %#?¤X is!Tinajo: Fattas bara att allt regn som kommit idag fryser på nu.Cornelia : Tyckte väl att Nancy kunde lämna plats åt mig nu efter att hon prytt bloggen med foto i 3 år. Böåsigt? :-)

2011-02-01 @ 22:01:50
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0