Övervägande vitt

När jag ser rum inredda i nästan bara vitt så tycker jag att det är strålande vackert, men nästa tanke blir en praktisk och jag funderar på hur det fungerar sådär i verkligheten med vita soffor, fåtöljer, mattor m.m. Ett rum som det kanske skulle kunna fungera bättre i är väl i sådana fall sovrummet som man kanske inte tillbringar riktigt lika mycket tid i. Hur har ni det med vitt? Har ni inrett med något vitt som inte fungerat sådär jättebra, eller kanske tvärtom, fungerat förträffligt?

Sovrum inrett av Ilse Crawford, lovley!


Foto: Ilse Crawford

Kommentarer
Postat av: Proforma

Jag inreder gärna med vitt även om jag på senare år även har en del svart och grått! Innan vår gråa soffa hade vi en vit som fungerade förträffligt! Den hade avtagbar klädsel som jag kunde tvätta själv, perfekt!

I badrummet har vi en vit matta men den får jag tvätta ofta. Trappan är vitmålad och där syns minsta lilla. Men vad gör man inte om man vill ha vitt!

2009-03-30 @ 20:53:25
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Sara/Little Miss Fix It

Vi har mycket vitt både i vardagsrum, badrum, gästrum, ja lite överallt faktiskt och så länge klädslar är tvättbara så tycker jag det ger en fantastisk krispig känsla och lätt att liva upp med en accentfärg som man dessutom kan variera :-).

2009-03-30 @ 22:33:39
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag hade hällt ut ett glas oboy bara på tanken på att soffan var vit. Jag är alldeles för klumpig och klantig.

2009-03-31 @ 08:48:02
URL: http://bakel.se
Postat av: Johanna.B

Den vita bänken på bilden är helt fantastisk! Men så mycket vita möbler har jag inte.. Men fint är det!Kram

/Johanna

2009-03-31 @ 09:30:05
URL: http://www.johannabillingskog.se
Postat av: FURNISH.etc

Ljuuuvligt rum!Ang. nya lampan från bolagret: Jag kan inte heller komma på vart eller när jag sett något liknande, men den syns så väl framför min näthinna! Jobbigt när man inte minns! vi får ha det i åtanke och hojta till om vi ser den någonstans :) kram

2009-03-31 @ 12:23:38
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Inspirera Mera

Vi har mycket vitt hemma och det tycker jag fungerar bra. Vi har två katter (snart tre) så det innebär att det blir ett ständigt städande, fast det är värt det. När det gäller soffan så är den beige, skulle nog inte klara av en vit :)

Kram Sandra

2009-04-01 @ 13:11:36
URL: http://inspireramera.se
Postat av: matte

Jo det är väldigt vackert ... ett tag.

Jag har bara en del vitt, men det räcker mer än väl för allt syns. Varenda svansviftning mot vita skänken och ljusa väggarna lämnar prickar speciellt nu när det är lerigt ute. Och jag som inte ens gillar att städa ;)

2009-04-01 @ 15:01:23
URL: http://femtinio.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0