Fotomässan

Efter att fått vända hem igen på lördagen när vi sett kön på utsidan så gjorde vi ett nytt försök att gå på Fotomässan på söndagen, den här gången gick det bättre. Vi fick vår kamera rengjord, testade riktiga värstingobjektiv och lyssnade på intressanta föredrag. Några fototidningar och En Crumpler Messenger Boy 4000 fick följa med hem.Kommentarer
Postat av: InneoUte-Malin

Kul! Jag har en man här hemma som gärna hängt med. Mycket tal om ny kamera här hemma... jobbigt! Jag vill ju bara köpa möbler. ;-)

2009-02-23 @ 18:36:38
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag var på fotomässan på fredagen. Men jag tyckte den var riktigt tråkig! Crumpler har jag redan, annars kanske jag slagit till på en fotoväska där. Men nej, jag tyckte inte att utställningarna var något vidare, mest en massa böcker och tidningar och dem kan jag ju hitta på Presbyrån. En hel del junk från Scandinavian Photo annars...? Nej inte så imponerad.

2009-02-23 @ 22:25:22
URL: http://bakel.se
Postat av: Proforma

Jag funderade faktiskt på att gå men det kom annat emellan. Är så sugen på en ny kamera så det hade varit ett bra tillfälle att kolla.

Snygg väska du köpt!

2009-02-23 @ 23:26:50
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: FOTOGRAF JOSEFINE NYBERG

Satt och googlade och hamnade här. Är intresserad av kameraväskan du har men undrar hur mycket som egentligen får plats i den. Swefo.se skriver kamerahus + 3 objektiv och tillbehör. Men vad jag har läst hos andra får det inte plats. Skulle bli glad om du ville hjälpa mig :) Tack på förhand.

2010-01-24 @ 11:54:47
URL: http://fina.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0