Våra soffor - en evighetsföljetong

Våra soffor som vi köpte när vi flyttade in i lägenheten för snart ett år sedan ser ut att bli en utdragen affär. Det började med att det blev stora mörka fläckar på tyget där man satt, det uppstod redan efter ett par dagar. Efter ihärdiga påstötningar fick vi nytt tyg av samma fabrikat till dynorna i vintras och dom betedde sig exakt likadant. Leverantören har bl.a fällt följande intelligenta kommentar - "Ni har suttit för mycket i sofforna". Så tänk på det när ni köper soffor, fråga först om dom är till för att sitta i! :-D

 För en vecka sedan fick vi äntligen nya stommar och nytt tyg av annat fabrikat till dynorna och igår upptäckte jag att det var hål på tyget på en av stommarnas hörn. Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta igentligen. Christer var inne på butiken idag och vi kan nu konstatera att vi så här efter nästan ett år är inne på vår tredje reklamationsansvarige. Hmm .. funderar på om det är vi som tröttar ut dem.

    

Så här blev iallafall det nya tyget, lite grövre och spräckligare. Förutom hålet så är vi väldigt nöjda.

Kommentarer
Postat av: LeiaMia

Supersnygg soffa! Hoppas det ordnar sig!

2009-08-04 @ 23:35:56
URL: http://leiamia.blogg.se/
Postat av: matte

Det gäller att stå på sig!

en av fördelarna med att ha en soffa är ju faktiskt att man kan sitta i den... Det nya tyget blev bra, det var ju tur. Tyget passar fint till skänk och bord. Du har så snyggt och genomtänkt. Kudden, kranen, kakaoögonen - samma, fast olika - smart!

2009-08-04 @ 23:48:37
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: hanna

Blev väldigt fint! Hoppas det löser sig så seeeegt att behöva traggla! Har också kakaoplaschen, älskar den!!!

2009-08-05 @ 01:02:36
URL: http://hannanonien.blogg.se/
Postat av: hanna

Förresten, var har du köpt mattan?

2009-08-05 @ 01:04:11
URL: http://hannanonien.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Mia : det gör det säkert, men det har varit så seeeegt!matte : Kranen är det faktiskt många som rynkar på näsan över, men jag gillade fotot och gjorde en canvas av det. Ett av de allra första nattfoton jag tagit.Hanna: Kakaoplanchen, inredningsbloggarnas signum :-D. Mattan är en 200x300 Hemmet från IKEA. Inte värt att kosta på alltför för mycket när man har hund.

2009-08-05 @ 01:40:21
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Vi får verkligen hoppas att det där tyget tål att sittas på. ;-) Snyggt är det i alla fall! Ser tålig och bra ut. Vad retrosnyggt ni har hemma. :-) Älskar sideboardet!

2009-08-05 @ 21:55:19
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Åh vad surt med soffan... hoppas det nya håller bättre! Man kan ju undra - "suttit för mycket"...Härlig fototavla, verkligen jättefint och passar så bra in där!

2009-08-06 @ 13:21:06
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad kul att få se lite av vardagsrummet, det ser fint ut!

Kram

2009-08-06 @ 21:54:30
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Proforma - Irene

Du har så fint hemma, Anna-Karin! Känner igen mig mycket i stilen då jag är uppvuxen på den tiden, även om det blir mer modernt nu med andra accessoarer.

Så himla tråkigt med tyget, så ska det ju bara inte få vara. Man kan ju undra vad det menar med att "ni har suttit för mycket i sofforna"! Jaha... vad har man soffor till då!?? Hoppas verkligen det löser sig och jag tycker faktiskt ni borde få någon typ av ersättning, för sveda och värk!

2009-08-06 @ 23:35:24
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Caroline

Å vilken tröttsam historia!Jag tror eventuellt ni har likadan soffa i likadant tyg som jag!

2009-08-08 @ 10:30:44
URL: http://bakelse.wordpress.com
Postat av: Anna-Karin

Malin : Ja det hoppas vi med. Gillar faktiskt detta tyget mer. Men det fanns inte när vi valde första gången.Mrs b : Suttit för mycket efter en vecka, ja det är inte dåligt att lyckas med det ;-) Visst ska man väl ha en krantavla när man bor i hamnen :-)Sara: Ja smyger ut lite av hemmet efter hand :-)Irene : Vi slapp lägga till för det nya tyget (lite högre prisgrupp på det senaste tyget) vilket dom ville att vi skulle göra först, så det bli ju en helt ok kompensation tycker jag.Caroline : Vilken bra smak vi har :-)

2009-08-09 @ 00:03:16
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: hanna

Tack, för infon, kan mkt väl bli en sån i kristianstadslägenheten... svartvit matta var inte heller nån hit med hund nämligen... Förresten, helt underbart foto också, du är så duktig! Förutom kakaon så har jag ett nästan likadant soffbord;)...

2009-08-11 @ 23:55:11
URL: http://hannanonien.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0