IKEA bästa/sämsta köpet

Alla handlar vi på IKEA, t.o.m Kungen. Därför skulle det vara kul att veta vilka köp som du gjort där som du är mest nöjd med och vilket köp du helst inte vill minnas.

För min del är mitt bästa köp Hella Jongerius vas PS Jonsberg. Av någon anledning gick jag länge och tvekade på den, men när den väl stod där hemma så har jag aldrig ångrat det köpet.

Mitt sämsta köp genom tiderna var det petrolfärgade kuddfodralet Felicia i 100% silke. Jättesnyggt men går endast att kemtvätta och nopprade sig nästan direkt utan någon form av tvätt. Finns konstigt nog kvar på IKEA, men inte i petrol.


Kommentarer
Postat av: Proforma - Irene

Visst har man handlat en del på Ikea under åren! Det har blivit mest småprylar, möbler har jag inte köpt särskilt mycket. Får väl då säga att Billyhyllan är den bästa i och med källartrappen som vi håller på med nu. Sämsta... vet inte!

2009-08-27 @ 00:27:26
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: LeiaMia

Jag tröttnar aldrig på min ljuskrona "Sirlig". Dekorerar den efter sinnesstämning och årstid. Sämsta köpen har varit många, men jag kommer inte på något på rak arm...

2009-08-27 @ 21:12:53
URL: http://leiamia.blogg.se/
Postat av: Mrs. b

Försöker fundera men kommer inte på något på rak arm som kan klassas som riktigt "bästa" resp. "sämsta" köp. Jag tror att det är Felicia jag har med, och noterade just häromdagen att den började se lite nopprig ut.

2009-08-27 @ 22:13:28
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sämsta är nog ett kuddfodral i sammet till en golvkudde, krympte jättemycket. Det är å andra sidan ingen stor sak så det kvittar lika. Däremot är jag supernöjd med mitt röda plåtskåp (ps) och min röda plåthurts, så det får bli bästa köpen.

2009-08-29 @ 16:17:55
URL: http://hannanonien.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0