USA:s bästa strand..

Ja enligt Dr Beach eller Stephen Leatherman som han egentligen heter så är Caladesi State Island Park i Florida den bästa stranden i USA just nu. Våra vänner Camilla och Martin är just nu i Florida och firar Camillas 40:års-dag. Innan dom åkte mailade jag listan, tre av stränderna på tio i topp-listan låg ju ändå i Florida.

Häromdagen fick jag ett SMS som berättade att dom var på väg till Caladesi State Island Park. Det ska bli jättespännande att höra om stranden verkligen är så fantastisk som jag tror att den är.

  

Kommentarer
Postat av: Ann

Jag var på den stranden o även den andra där i Sarasota. Vi hade oxå läst om att dom var fina o världens vitaste sand skulle finnas där.

Tyvärr var vi där när det var vinter o mulet. Men vi badade ändå (vi svenskar tycker att allt över 15 grader är badväder ju).

Vi såg väl inte riktigt hur fint det var där pga av blåst o moln men mysigt o fin sand var det.Vi hälsade på min släkt i Tampa över jul/nyår o det var anledningen till att vi inte var där när det är bättre väder.Men Florida är ju ändå mysigt o avslappnat så dina vänner har det säkert underbart. Dom bilar väl runt i Everglades hoppas jag. Jättemysigt o kul!kram o ha det fint!

2008-11-27 @ 22:48:50
URL: http://vardagiparadiset.blogspot.com/
Postat av: Proforma

Oj... där har jag varit! Många år sedan...

Det var fantastiskt även då, sanden var alldeles vit och väldigt finkornig. Vi var där kring midsommar och vädret och vattnet var så varmt, helt underbart!

2008-11-27 @ 23:05:32
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: matte

Vilken sand!

2008-11-28 @ 13:03:46
URL: http://femtinio.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Den ser ju onekligen helt fantastisk ut!

2008-11-29 @ 18:42:22
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Vad roligt att både Ann och Proforma hade varit där.

2008-12-01 @ 03:48:57
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0