Lizz

Jag är lite förtjust i Lizz från Kartell. Den går bra att stapla på hög och finns hela åtta färger. Hos Rum 21 finns den att köpa för 1630:- i sju färger. Det enda jag är lite fundersam över är att många har klagat på sina otroligt lättrepade Fly/icon lampor från Kartell. Frågan är hur reptålig Lizz är? 


Produktfoto : Kartell

Kommentarer
Postat av: Ann

Snygga! Men jag tror absolut att dom repas.

Det är ju plast menar jag. Våra stolar som dom där vita från Mio som hör ihop med Plaine-borden som ALLA har blev superrepiga efter några dagar bara.

Men dom är så billiga så det gör inte sååå mkt.Det var min gissning. Kanske är dom gjorda i ngn speciell plast som inte repas därav priset?

Men det är klart, Kartell lampan är ju inte gratis precis heller...ha det bra i allafall!kram Ann

2008-05-19 @ 19:00:27
URL: http://vardagiparadiset.blogspot.com/
Postat av: Fröken Fräken

Jag skulle nog också tippa att de lätt repas, plexi är ju inte precis känt för att tåla mycket. Jag har plaststolarna Herman från Ikea och tycker däremot att det är skönt "gung" i plasstolar.

Kul att du gillade köksskpspyntningen!

2008-05-19 @ 21:45:42
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Proforma

Jag tror också att de lätt blir repiga. Det ser ju också ut som om de är högblanka och med många repor blir de ju sådär trist matta.

2008-05-19 @ 22:33:35
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Hanna-Sofia

Ann, Fröken Fräken och Proforma : Om jag fundrar närmare på dom här stolarna, så får jag nog ta den diskussionen med affären först. Betalar man såpass mycket för en stol så får det ju vara lite kvalité också. Men som Ann säger, det tycker man ju när det gäller Fly/Iconlampan också, då den också är i något högre prisklass.

2008-05-19 @ 22:56:13
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0