Jag är så jädrans förbannad!

Var i lägenheten igår och upptäckte att vi inte fått vår fyrkantiga stora ho. När vi var och gjorde alla valen till köket hos Marbodal ville vi först ha två fyrkantiga hoar men detta gick inte att få på en hel rostfri skiva av någon anledning, så där i affären bestämde vi oss för två vanliga standardhoar. När vi kom hem kändes det trist och C ringde försäljaren och ändrade till den stora fyrkantiga istället. Försäljaren glömde av det och C uppmärksammade inte att han inte fått en ny bekräftelse på detta och jag har inte frågat C om bekräftelsen heller.  En serie av misstag. Nu står ord mot ord och ändring går ej att göra utan att bryta sönder skåp eller knacka ner kaklet enligt SKANSKA.

Det lustiga var att när vi var hos Ballingslöv och beställde våra badrumsskåp som vi ska sätta upp själva eftersom SKANSKA vägrar då berättade vi om det här att vi inte kunde få två fyrkantiga hoar i en hel rostfri bänk, vilket inte skulle vara några problem alls på Ballingslöv enligt dem. Men ett helt kök orkade vi inte sätta upp själva så här står vi nu med våra två standardhoar som vi inte vill ha.

Kommentarer
Postat av: Proforma

Tråkigt när det blir så! Hoppas det ändå blir bra i slutändan.

2008-06-18 @ 20:54:20
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Designtjejen

Fy farao vad irriterande!!!! Usch... hoppas verkligen att det kommer att ordna sig!

Massa kramar

2008-06-18 @ 21:05:03
URL: http://designtjejen.blogg.se/
Postat av: Martin T

Fasen vilken otur! vad jobbiga Sanska verkar vara att ha å göra med!

Hur ska ni gå vidare nu med detta då?

Vi ses imorgon!

2008-06-19 @ 15:08:55
Postat av: Ann

Åh fy- va tråkigt!! Det är ju sånt som man kommer att irretera sig på länge ;(Håller tummarna för att det blir en bra lösning på det hela!!många tröstkramar från mig

2008-06-19 @ 18:07:43
URL: http://vardagiparadiset.blogspot.com/
Postat av: :.sara

Åhh sååå drygt... tänk på din fina orangea balkong istället ;-) Glad midsommar!! kram

2008-06-19 @ 22:10:53
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Mia - Businessmorsan

Åhh, vad jag tycker synd om er! Det är så trist, men man måste ju alltid kolla allting minst hundra ggr. Vi gjorde köket själva, och beställde via Balingslöv, som vi har goda erfarenheter av. Vi fick en stor ho (som båda barnen badat i när de var spädbarn, dessutom är den så bra för bakplåtar...), och den monterades i en stor stenskiva. Fungerar utmärkt - men vi hade många andra bekymmer på vägen till vårt kök (men det är några år sedan så man hinner glömma...). Hoppas ni får ordning på köket, och trevlig midsommar!

Många kramar från Mia - Businessmorsan

2008-06-20 @ 13:17:56
URL: http://businessmorsan.bloggsida.se
Postat av: Hanna-Sofia

Tack snälla för era tröstande kommentarer, tyvärr är det inte mycket att göra utan det är "gilla läget" som gäller.

2008-06-21 @ 20:02:19
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fy fanken! Det är så typiskt att något går snett. Nu kanske det inte är HELA världen egentligen, men när man väl ställt sig in på hur det ska se ut så är det svårt att ställa om. Det värsta måste väl ändå vara hur de sjabblat med era val.Hoppas att trippen till Frankrike kan få dig att glömma eländet. Att pimpla mycket rödvin är ett traditionellt sätt...Kramar, Linda

2008-06-23 @ 08:39:45
Postat av: Linda P

Näää, fy fasen. JAg tycker definitivt INTE att ni ska acceptera detta. Ni kommer bara att ångra er och retar er sedan. NI är kunden och NI har gjort rätt. De får helt enkelt stå för sitt misstag! Basta! Såå... har jag peppat dig nu? ;)

2008-07-01 @ 20:52:50
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Hanna-Sofia

Linda W : Fasiken det hjälpte inte med rödvinet har inte glömt det ändå. Hihihi..Linda P : Tyvärr kan vi inte på något sätt bevisa att vi ringt dem för att ändra. Hade det varit en enkel förändring så hade dom nog hjälpt oss men här handlar det om att bryta upp halva köket. Så det blir den här hon vare sig jag vill eller inte. Tyvärr. Det är bara att bita i det sura äpplet och lära av erfarenheten.

2008-07-02 @ 17:54:18
URL: http://nancyandi.blogg.se/

Follow Nancy and I
Om du vill skicka e-post till mig går det bra via: myrlilja@hotmail.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0